×
logo Ensoschool

De EnsōSchool biedt mensen, bedrijven en organisaties, kennis, inzichten en werkwijzen geïnspireerd door de Japanse cultuur.

  • Kijken, denken, doen

    cirkel van groei en dialoog

    op Japanse leest

inschrijven voor onze nieuwsbrief

Workshop Doen-denken: 29 maart 2019

Pecha Kucha of Japans pitchen

Leer pitchen op Japanse wijze. Pecha Kucha is Japans voor 'prietpraat'. Twee architecten uit Tokyo, Astrid Klein en Mark Dytham, bedachten in 2006 een manier om je boodschap in 6 minuten en 20 seconden aan het publiek te pitchen. De spelregels: de pitch bestaat uit 20 dia's die elk 20 seconden duren. De spreker heeft geen invloed op de dia's; na 20 seconden verschijnt de volgende dia. Deze spannende en enerverende techniek helpt je je boodschap kernachtig en beeldend te presenteren.

Eugène Zaaijer en Karel Witteveen leren je in deze eendaagse workshop een sterke pitch te bouwen op basis van 20 beelden. De kracht van Pecha Kucha schuilt in de combinatie van verhaal en ondersteunende beelden. Deze doen-denk workshop bestaat uit een voorbereiding, de pitch zelf en specifieke feedback van trainers en deelnemers. In deze workshop maak jij een krachtige pitch waarmee je gaat scoren bij jouw publiek.

Docent: Eugène Zaaijer, Karel Witteveen
Datum: Vrijdag 29 maart 2019
Tijd: 9.30 - 17.00 uur
Locatie: Aakstraat 62, Amsterdam-Noord
Voertaal: Nederlands
Beschikbare plaatsen: 10
Kosten: € 125,- per persoon (incl. koffie/thee, lunch)

Ensō in logo: Arthur Witteveen | ontwerp website: Erwin de Wolf | content: EnsōSchool | © 2018

MENU TubeYou